Laboratórium

A XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálatánál a laboratóriumi vizsgálatokat a Synlab Kft. végzi.

Időpontot a link alatt lévő információk szerint kérhetnek.

Egyéb, labort érintő ügyekben a +36 1 401 1354 telefonszámom érdeklődhetnek 12:00 -13:00 között.

A Synlab Kft. az ellátás folyamatos biztosítása érdekében 2009. augusztus 3-tól csak a területi ellátási kötelezettsége szerinti betegeket tudja fogadni, előre egyeztetett időpontban. A szakrendelő laboratóriuma így csak azokat a betegeket fogadja, akik lakcíme, vagy a beutaló orvos rendelése a XVI. kerületben található!

Tekintettel a kisgyermekek speciális ellátási igényükre, a 6 éves kor alatti gyermekek esetében a vérvétel a Flór Ferenc kórház gyermekosztályának ambulanciáján történik hétköznapokon 8 és 10 óra között. Cím: Pest Megyei Flór Ferenc Kórház, Kistarcsa, Semmelweis tér 1., IV. emelet.

Megértésüket ez úton is köszönjük!

Beutaló: A laboratóriumi vizsgálat beutaló köteles.

Mintavétel helye, időpontja: Jókai utca

A vérvétel hétfőtől péntekig, előre egyeztetett időpontban-, reggel 7:00 – 10:00 óráig történik a Jókai utca I. emeletén található laboratóriumban. A terheléses vizsgálatok 7.00 – 7.30 óra közt kezdődnek. Reggel 10:00 óra után betegeket nem tudunk fogadni, mivel ekkor a minták elszállítása, majd feldolgozása, továbbá mérése történik.

Laboratóriumba való bejutásról itt olvashat.

Amennyiben kezelőorvosa vércukor terheléses vizsgálatot is elrendelt Önnek, kizárólag csak telefonos egyeztetést követően vagy személyesen van lehetősége időpontot foglalni! Együttműködését és megértését köszönjük!

Vizsgálati eredmények átvétele

A XVI. kerületi háziorvosok és szakorvosok által kért vizsgálatok a beutaló orvoshoz érkeznek vissza, elektronikus formában. A laborvizsgálati eredmények személyes átvételére jelenleg nincs lehetőség.