Üdvözli Önt a XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata

Rendelési idők: H-P: 8:00-20:00 - Tel: +36 1 401-1300 - Email: elojegyzes[kukac]szakrendelo16.hu

Fülakupunktúra_megnézéni

 Az akupunktúra ősi kínai gyógymód amelyeknél a test ill. fül meghatározott pontjaiba tűket szúrunk be a pontok ingerlése, stimulálása céljából.
Egy-egy pont egy meghatározott testrészhez, Fülakupunktúra_megnézéniszervhez rendelhető hozzá. Ha ezt a pontot ingerlik a szerv funkciója és vitalitása javul.

Hatékony és mellékhatás mentes gyógymódja a különböző testi-lelki megbetegedéseknek. Eredményesen alkalmazható különböző kórképekben ill. tünetekben pl.: fáradékonyság, fájdalom, kimerültség, alvászavar, fejfájás, puffadás, székrekedés, allergiás tünetek, mozgásszervi panaszok, klimaxos tünetek enyhítésére.
Hatékony és bevált módszer a dohányzásról leszoktatásban és fogyókúrában is.

Az elhízás a nyugati társadalomban olyan  népbetegég amely bizonyos szempontból szintén a szenvedélybetegségek közé sorolható.Az elvonási tünet ebben az esetben az éhség.Az éhségérzetet tehát a kezelés  jelentős mértékben csökkenti, így az előírt diéta betartását nagy mértékben megkönnyíti,valamint az anyagcserét gyorsítja.

A kezelés történhet egyszer használatos tűvel(amely nem fájdalmas,csak kissé kellemetlen a beszúrás pillanatában), tartós tűvel, gyógynövénymagokkal, mágnessel, elektro-akupunktúrával. A kezelés alkalmanként kb. 30 percig tart,relaxálva, kellemes zene, finom tea, jó olvasnivaló mellett.

ELÉRHETŐSÉG, TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:
Elek Éva (természetgyógyász, asszisztens, elektrokozmetikus),

Telefon: 06-70-633-1256

RENDELÉS HELYE:
Budapest XVI. kerület Jókai u. 3. a Gyermekrendelő épületében a 3.rendelőben
A betegfogadás kizárólag előzetes telefonos bejelentkezés alapján történik!
A szolgáltatást nem a Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat nyújtja, a NEAK nem támogatja, ezért azt csak térítési díj ellenében vehetik igénybe!

Tartalomhoz ugrás