Orvosok E Sebészet E Dr. Orbán László Viktor

Dr. Orbán László Viktor

Középiskolai tanulmányaimat a budapesti I. István gimnáziumban végeztem, itt érettségiztem, 1972-ben kitűnő eredménnyel. Az érettségi után sikeresen felvételiztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karára

1972 – 1978 között végeztem el az egyetemet, majd szereztem általános orvosi diplomát.

Egyetemi éveim alatt több tanulmányi versenyt nyertem meg, köztük a sebészetet, ill. több alkalommal voltam helyezett. TDK tevékenységet is folytattam.

Az egyetem elvégzése után az esztergomi Városi Kórház Sebészeti Osztályán kezdtem a pályámat. 6 évig dolgoztam itt, ahol úgy érzem kellő tudást és gyakorlatot szereztem az általános sebészetből és traumatológiából. Ezen éveim alatt sikeresen, jeles eredménnyel szakvizsgáztam sebészetből. Munkámért Igazgató Főorvosi Dicséretben részesültem.

1984-ben helyezkedtem el a Fővárosi Önkormányzat Péterfy S. u-i Kórházában az Általános Sebészeti Osztályon. Azóta dolgozom a XVI. kerület Egészségügyi Szolgálata sebészeti osztályán is. Jelenleg részmunkaidőben dolgozom a XVI. ker. Rendelő Sebészetén, valamint  a Bajcsy Kórház sebészeti osztályán.

1984-től további két sikeres szakvizsgát tettem, traumatológiából és klinikai onkológiából. Gyakorlatilag a kezdetek óta részt vettem a Péterfy Sándor utcai Kórház Onkológiai Bizottsága munkájában, ennek megfelelően immár több mint egy évtizede a tevékenységem döntően az onkológiai sebészetben érvényesül. Az évek folyamán számtalan hazai és nemzetközi kongresszuson vettem részt (külföldön is) előadóként is.