Üdvözli Önt a XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata

Rendelési idők: H-P: 8:00-20:00 - Tel: +36 1 401-1300 - Email: elojegyzes[kukac]szakrendelo16.hu

Home E Orvosok E Sebészet E Dr. Orbán László Viktor

Dr. Orbán László Viktor

Sebész főorvos

Középiskolai tanulmányait a budapesti I. István gimnáziumban végezte, itt érettségizett 1972-ben kitűnő eredménnyel. Az érettségi után sikeresen felvételizett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karára, amelyet 1972 – 1978 között végzett el, majd szerzett általános orvosi diplomát.

Egyetemi évei alatt több tanulmányi versenyt nyert, köztük a sebészetet, illetve több alkalommal volt helyezett, emellett TDK tevékenységet is folytatott.

Az egyetem elvégzése után az esztergomi Városi Kórház Sebészeti Osztályán kezdte a pályáját. Hat évig dolgozott itt, ahol tudást és gyakorlatot szerzett az általános sebészetből és traumatológiából. Ezen évek alatt sikeresen, jeles eredménnyel szakvizsgázott sebészetből, munkájáért Igazgató Főorvosi Dicséretben részesült.

1984-ben helyezkedett el a Fővárosi Önkormányzat Péterfy Sándor utcai Kórházában az Általános Sebészeti Osztályon, azóta dolgozik a XVI. kerület Egészségügyi Szolgálatának sebészeti szakrendelésén is, jelenleg részmunkaidőben, valamint  a Bajcsy-Zsilinszky Kórház sebészeti osztályán.

1984-től további két sikeres szakvizsgát tett, traumatológiából és klinikai onkológiából. A kezdetek óta részt vett a Péterfy Sándor utcai Kórház Onkológiai Bizottsága munkájában, ennek megfelelően immár több évtizede a tevékenysége döntően az onkológiai sebészetben érvényesül. Az évek folyamán számtalan hazai és nemzetközi kongresszuson vett részt (külföldön is) előadóként is.

Tartalomhoz ugrás