Orvosok E Egynapos sebészet E Dr. Balogh Attila

Dr. Balogh Attila

Szakorvos, plasztikai sebész

Szakmai önéletrajz:

  • 1979-ben végeztem Budapesten, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.

Másfél évig a Tatabányai Megyei Kórház Baleseti Sebészetén dolgoztam, majd a Péterfy Sándor Kórház Általános és Plasztikai Sebészeti Osztályán,

illetve ennek jogelődeinél és jogutódainál. 2000-től a XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata sebészeti szakrendelésén is dolgozom.

  • 1984-ben sebészeti szakvizsgát, 1989-ben akupunktúrából jártassági vizsgát,
  • 1997-ben gasztroenterológiai, 2001-ben plasztikai sebészeti szakvizsgát tettem.
  • 1987 óta magánrendelést is folytatok, melynek fő területe az esztétika, elsősorban a túlsúly elleni küzdelem és a szépség és fiatalság helyreállítása.

Vállalkozásban esztétikai-plasztikai sebészeti műtéteket végzek (emlő nagyobbítás, mell-fül-orr-szemhéj-arcplasztika, valamint ránctalanítást, ajaknagyobbítást.

Az elhízás kezelésének széles skáláját folytatom, a diétás életmód tanácsadástól, az akupunktúrás étvágycsökkentésen át a sebészeti- plasztikai sebészeti műtétekig (zsírszívás, hasplasztika).

Felújított, megszépült szakrendelőnkben korszerűen felszerelt műtő üzemel, ahol lehetőség van a szakellátás keretein belül bőrsebészeti elváltozások (anyajegyek, bőrdaganatok, zsírcsomók) plasztikai módszerekkel történő eltávolítására.

Rákosszentmihályon családi házban élek feleségemmel, aki környezetvédő, valamint két fiammal.

Egészséges, sportos életet élek, ami jó kondíciót, állóképességet, fiatalos külsőt és biztos kezet eredményez.