Üdvözli Önt a XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata

Rendelési idők: H-P: 8:00-20:00 - Tel: +36 1 401-1300 - Email: elojegyzes[kukac]szakrendelo16.hu

Szolgáltatások

Addiktológia

Addiktológia

A TÁMASZ (Területi Általános Megelőző Addiktológiai Szakgondozó) szenvedélybetegek számára nyújt járóbeteg szakellátást. Az addiktológia szenvedélybetegségekkel foglalkozik, melyek spektruma meglehetősen széles.

Belgyógyászat – Angiológia

Belgyógyászat – Angiológia

A mai erősen specializálódó egészségügyi ellátáson belül a belgyógyászat az a szakterület, amely a leginkább megőrizte egységes szemléletét, a megelőzéstől a kivizsgáláson, kezelésen át egészen a rehabilitációig.

Bőrgyógyászat

Bőrgyógyászat

Rendelésünkön a bőr-haj és körömproblémákkal érkező betegeket fogadjuk, számos bőrbetegség,  pl. pikkelysömör, hajhullás, ekcéma, gombás fertőzés  kezelését, kivizsgálását végezzük.

Csontsűrűség mérés

Csontsűrűség mérés

A csontritkulás korunk egyik népbetegsége, mely megelőzhető, időben történő felismerésekor késleltethető, kezelhető. Csontsűrűség mérés csontritkulásban szenvedő betegeknek, nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott.

Diabetológia

Diabetológia

A diabetológiai rendelés a szénhidrát anyagcsere zavaraival, társ betegségeivel, a cukorbetegek kezelése és a szövődmények megelőzésével, kezelésével foglalkozik. A rendelésen igyekszünk hasznos tanáccsal ellátni minden rászoruló cukorbeteget.

Diétás tanácsadás

Diétás tanácsadás

Manapság egyre növekvő igénybevételnek kell megfelelnünk. A helyes táplálkozás és így a dietetikai tanácsadás szerepe a jó teljesítőképesség és az egészség megőrzése szempontjából egyre nagyobb hangsúlyt kap.

Egynapos sebészet

Egynapos sebészet

Az egészségügyi ellátórendszer elmúlt években tapasztalt fejlődése, valamint új műtéti technikák megjelenése lehetővé tette, a nyugaton már bevált és használt gyógyítási módszer, az úgynevezett egynapos sebészetet hazai bevezetését.

Endokrinológia

Endokrinológia

Endokrin szakrendelés keretei belül a szervezet hormonháztartásának zavarait,a belső elválasztású mirigyek alul-túl müködését (hypo-hyper functio) vizsgáljuk, kezeljük.

Érsebészet

Érsebészet

A szív és érrendszeri megbetegedések vezető helyen állnak Magyarországon. Ezen betegségek kialakulásában a genetikai-, életmódbeli és környezeti  faktorok, a dohányzás, a cukorbetegség és a magas vérzsír szint a legfontosabb oki tényezők.

Fizikoterápia

Fizikoterápia

A fizikoterápia leggyakoribb feladata a kóros tünetek mérséklése, vagy megszüntetése, illetve olyan kezelések megvalósítása, melyet más kezeléssel helyettesíteni, megvalósítani nem lehet.

Foglalkozás-egészségügy

Foglalkozás-egészségügy

A foglalkozás-egészségügyi ellátás az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzés érdekében szükséges, elsősorban megelőző (preventív) tevékenység.

Fül-orr-gégegyógyászat

Fül-orr-gégegyógyászat

A fül-orr-gégészet jól felszerelt rendelőben a következő vizsgálatokat végzi:
A fül, az orrüreg, orr melléküregek, a szájüreg, a garat, gége, a nyálmirigyek és nyaki elváltozások vizsgálata felnőttek és 6 év feletti gyermekek esetében.

Tartalomhoz ugrás