Lakossági tájékoztatás

2021.11.07.

Tisztelt kerületi Lakosok!

Tájékoztatjuk kedves pácienseinket, hogy Intézményünk telephelyein a maszkviselés továbbra is kötelező!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szakrendelő átépítésének első fázisa befejeződött, az új épületszárny átadásra került, a régi épület felújítási/átépítési munkálatokra átadásra került. Jelenleg a főépület felújítási munkálatai zajlanak. Várható átadás 2022. március 15. A főépület átadásáig a szakrendelések kizárólag az új épületszárnyban érhetőek el a térképen jelöltek szerint kerültek elhelyezésre.
Kérjük Önöket, hogy a Betegirányításban való bejelentkezésük során tájékozódjanak arról, hol vehetik igénybe a szakellátást.
A labor vérvételi egységét a védőnői szolgálat területén tudtuk elhelyezni. Mivel ebben az egységben viszonylag kicsi a váró, így a távolságtartás miatt limitálnunk kell az egyszerre beengedhető páciensek számát. A többieknek sajnos kívül kell várakozni. Ezért kérjük Önöket, hogy ne érkezzenek az előjegyezett időpontjuknál előbb! Amennyiben nem feltétlenül szükséges a laborvizsgálat, úgy a kontroll vérvétel időpontját a tumultus és a felesleges kontaktusok elkerülése érdekében próbálják halasztani.
Dolgozóink és Pácienseink egészségének megóvása érdekében a fizikoterápia és a gyógytorna igénybevétele kizárólag védettségi igazolvány birtokában és láztalan állapotban történhet!
A Jókai szakrendelő felnőtt fogorvosai a felújítás alatt a Rádió utca 10. szám alatt érhetőek el.

A felújítási munkálatok alatti kellemetlenségek türelmüket és megértésüket kérjük!

Köszönjük!

Kereső

További hírek

Angol nyelvű oltásigazolás

Angol nyelvű oltásigazolás

Tisztelt Lakosok! Az angol nyelvű oltási igazolás 2021. július 1–től az EESZT-ben minden oltott...