Emlékeztető Covid oltás

2021.11.07.

Tisztelt kerületi Lakosok!

Az emlékeztető oltásokat kizárólag az EESZT rendszerben történt, előzetes, időpontfoglalást követően tudják Oltópontunkon felvenni!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kerületi Oltópont 2021. november 10.-től megkezdi a Covid elleni 3. oltások beadását Intézményünk Hunyadvár utcai telephelyén a Bőrgondozóban létrehozott két oltóhelyen. Az oltópont működése alatt a Bőrgyógyászat a Tekla utcai telephelyen kialakított új szárny első emeletén, az Ortopédiai szakrendelőben vehető idénybe.

Az oltásra időpontot foglalni a link alatt lehet:

A harmadik oltás fajtájáról a helyszínen az Oltóorvos határoz az előző két oltás ismeretében. A Nemzeti Népegészségügyi Központ oltóanyagok kiválasztásával kapcsolatos ajánlását a linkre kattintva olvashatja. Az EESZT rendszerben megadott Oltóponti telefonszám az oltópont működése ideje alatt lesz elérhető.

Kérjük, hogy a választható oltóanyag ügyében ne hívják az Oltópontot, mert telefonon nem áll módunkban információt adni, és a telefonhívások jelentősen hátráltatják az oltópont működését.

A foglalt időponton való megjelenéskor kérjük hozzá magával kitöltve az alábbi hozzájáruló nyilatkozatot: Hozzájáruló nyilatkozat 3. oltás

Oltás utáni hasznos tanácsok!

A Szakmai Kollégium Infektológiai és Szülészet Nőgyógyászati Tagozata ajánlását itt olvashatja, melyet 3. oltás felvételével kapcsolatban terhességet tervező, várandós vagy szoptató nők számára készítettek.

Foglalt időpont lemondása az oltopont@szakredelo16.hu címre küldött elektronikus levélben történhet, időpontlemondás esetén kérjük, hogy TAJ számát, nevét és születési dátumát mindenképp tüntesse fel!

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy sem a  Szakrendelőben, sem az Oltóponton nincs lehetőség az oltásra regisztrálni, vagy arra időpontot egyeztetni, valamint az oltóanyag fajtájáról információt adni!

Megértésüket köszönjük!

Kereső

További hírek

Angol nyelvű oltásigazolás

Angol nyelvű oltásigazolás

Tisztelt Lakosok! Az angol nyelvű oltási igazolás 2021. július 1–től az EESZT-ben minden oltott...

2021 nyári rendelési idők

2021 nyári rendelési idők

Felhívjuk Tisztelt Pácienseink figyelmét, hogy 2021 nyári időszakban a szakrendeléseket a...