Üdvözli Önt a XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata

Rendelési idők: : H-P: 8:00-20:00
  Tel: +36 1 401-1300 : E-mail: elojegyzes@szakrendelo16.hu

Komplex szűrés

Komplex szűrést átmenetileg nem végzünk!

Köztudott, hogy az idejében felfedezett betegségek hatékonyabban gyógyíthatók, a da­ga­na­tok i­de­je­ko­rán diagnosztizálhatók, a keringésszervi betegségek előidézői, a ri­zi­kó­fak­to­rok is elkerülhetők, kezelhetők. A szűrés célja, hogy a megfelelő szűrővizsgálatokkal még időben feltárjuk az egészségromlásra utaló figyelmeztető jeleket, így akár életmódváltással is megelőzhető egy később már visszafordíthatatlan károsodás. Szűrési csomagjainkat a betegségek sa­já­tos­sá­gai, a nem­zet­kö­zi és a hazai „szakmai” ajánlások alapján állítottuk össze.

A szűrések elvégzése a XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálat járóbeteg szakrendelőjében történik előre egyeztetett időpontban, a szerződő munkarendjének, igényeinek figyelembe vételével. A szűrési program elvégzése hozzávetőleg négy órát vesz igénybe.

Az optimális módon végzett szűrési rendszer kialakítása az egyénnek, a munkáltatónak és a társadalomnak egyaránt érdeke, mert költségkihatása kedvezőbb, mint a kialakult betegségek ellátásának finanszírozása. A meghatározott időben végzett, összehangolt vizsgálatokkal megelőzhető, hogy az egyén különböző időpontokban esedékes kivizsgálások miatt kiessen a munkából.

Komplex szűrésre való bejelentkezés, illetve az ezzel kapcsolatos információkérés a következő e-mail címen lehetséges: szures@szakrendelo16.hu.

Szűrés árairól ide kattintva tájékozódhat.