Üdvözli Önt a XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata

Rendelési idők : Hétköznapokon 8:00-20:00 között
  Kapcsolat : +36 1 401-1300

Hírek

Richter egészségváros program eredménye

2018. szeptember 08-án a Havashalom Parkban került megrendezésre a Richter Egészségváros rendezvény. Minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy az utóbbi időszak legsikeresebb eseménye volt.
Igen sokan éltek a lehetőséggel, és kilátogattak a rendezvényre. A  reggeli egészség sétán  több mint 200 -an vettek részt.
A kerületiek lelkesedése napközben sem csökkent. A szűréseken  rendre sorok álltak, az előadások, tanácsadások sátrai pedig megteltek.
A helyiek aktivitásukkal nem csak a saját egészségükért, hanem a rendelőintézetükért is tettek. A Richter által felajánlott 2 millió Ft-os adomány így a nap végére több mint 4 millió Ft-ra (4 527 500 Ft) nőtt.
Köszönöm minden közreműködő kollégánknak az áldozatos munkáját. Nélkülük ez nem sikerülhetett volna. A befolyt összegből az Urológiai Osztály részére egy flexibilis cystoscopot fogunk vásárolni.
Aki kint volt  a rendezvényen az átélhette annak hangulatát. Jó volt ezt a lelkesedést és összefogást látni!

 

Dr Kiss Marianna
igazgató
Olvasson tovább

Szemészeti szakrendelés

A szemészeti szakrendelésünkön bizonytalan ideig kizárólag a XVI. kerület felnőtt lakosságát látjuk el.
Szakorvosaink rendelési idejéről-, illetve a szakrendelésről bővebben honlapunkon a Szolgálatatások/szemészet menüpont alatt olvashatnak.
Megértésüket ez úton is köszönjük!
dr. Kiss Marianna
igazgató
Olvasson tovább

Betegelégedettségi felmérés

A XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálatánál betegelégedettségi felmérés zajlik 2018. május 7-e és 2018. június 7-e között.
A XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi szolgálatának vezetősége azon fáradozik, hogy magas színvonalú egészségügyi ellátásban részesítse az intézetet felkeresőket, hogy Önök elégedettek legyenek az ellátás színvonalával.
Kérjük, az alábbi kérdőív kitöltésével és elküldésével szíveskedjenek hozzájárulni a gyógyító – megelőző – gondozó munkánk színvonalának emeléséhez.
Fontos számunkra az Ön személyes véleménye, hogy ezáltal még hatékonyabban tudjuk alakítani, fejleszteni az intézetünk eddig elért szolgáltatásait.
A felmérőlap itt érhető el.
Kérjük, kitöltés után az “Elküld” nyomógombra kattintva küldje el részünkre a kérdőívet!
Segítő munkáját ezúton is köszönjük!
Olvasson tovább

Új előjegyzési rendszer

Új előjegyzési rendszer bevezetése
Tájékoztatjuk kedves pácienseinket, hogy 2018. május 1.-vel új, a betegdokumentációhoz közvetlenül kapcsolódó online beteg előjegyzési rendszert a FőnixWeb alkalmazást vezetjük be.
A rendszer használatához egyszeri előzetes regisztráció szükséges. A regisztrációt követően, az első megjelenés alkalmával a betegirányító munkatársak által történő hitelesítés után, lehetőségük lesz megnézni a Szakrendelőben keletkezett egészségügyi dokumentációkat is. (Más intézményben keletkezett egészségügyi dokumentáció megtekintése, a 2017. november 1.-től bevezetésre került Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér használatával lehetséges). A rendszerbe való belépéshez ügyfélkapu regisztráció szükséges.
A FőnixWeb regisztrációhoz egy működő postafiók (e-mail cím) és egy mobil telefonszám szükséges!
Az új rendszer nyújtotta lehetőségek:
  • vizsgálati időpontok foglalása
  • lefoglalt időpontok megtekintése
  • időpont lemondása,
  • ambuláns lapok megtekintése
  • felírt gyógyszerek megtekintése
  • leletek (pl. labor) megtekintése
Rendszer igénybevételi módja:
    1. Az előjegyzési modult a www.szakrendelo16.hu weboldalunkon történő előzetes regisztrációt követően lehet használni
    2. A betegadatok lekérdezésére csak személyes megjelenés alkalmával történő adategyeztetést követően lesz lehetőség. (Erre csak egy alkalommal lesz szükség)
Budapest, 2018. április 24.
Olvasson tovább

Egészségügyi fejlesztési program a szakrendelőben

Egészségügyi fejlesztési program a szakrendelőben
Az Egészséges Budapest Program keretén belül, a XVI. kerületi Önkormányzat és szakrendelőnk 2017. szeptemberében pályázatot nyújtott be a XVI. kerületi járóbeteg-szakellátás fejlesztésére/korszerűsítésére.
Örömmel tájékoztatom a Tisztelt Lakosokat a benyújtott pályázat pozitív elbírálásáról, mely az 1970/2017. (XII.19.) Kormányhatározatban került kihirdetésre. A XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata járóbeteg-szakellátásának fejlesztésére, korszerűsítésére nyújtott állami  támogatás összege 1,150 milliárd Ft , melyhez a XVI. kerületi Önkormányzat további 120 millió Ft támogatással járul hozzá. Az átalakítási/építési munkálatok előreláthatólag a következő évben kezdődnek, a részletekről folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önöket! A fejlesztést követően kapacitás bővítésre is sor kerülhet, mely reményeink szerint csökkenteni fogja a várakozási időket is.
Békés ünnepeket és jó egészséget kívánok minden páciensünknek az Új Esztendőre!
Kiss Marianna
igazgató

Olvasson tovább