Üdvözli Önt a XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata

Rendelési idők: : H-P: 8:00-20:00
  Tel: +36 1 401-1300 : E-mail: elojegyzes@szakrendelo16.hu

Hírek

Fotópályázat

A XVI. Kerület Kertvárosi Egészségügyi Szolgálata Fotópályázatot hirdet Egészséges életmódtémában.
Pályázati feltételek az alábbiakban.

Olvasson tovább

Véradás

Tájékoztatjuk Kedves Pácienseinket, hogy Decemberben ismét megszervezésre kerül Intézetünkben a Magyar Vöröskereszt által biztosított véradás.
Helyszíne és időpontja:

  • 1163 Budapest, Tekla u. 2/C. közösségi helyiség,  2018. december 18. 14:00 – 17:00 óra között.

A véradásról szóló részletesebb tájékoztató itt található.

Olvasson tovább

Egészségügyi és Szociális Munka Napja

2018. november 09-én a XVI. Kerületi Önkormányzat szervezésében, hagyomány szerint, az idei évben is megrendezésre került az Egészségügyi és Szociális Munka Napja, melynek keretében a Kerület Vezetése, az év orvosa címet dr. Imre Tamás gyermekorvosnak, az év szakdolgozója címet Gáspár Judit neurológiai vezető asszisztensnek adományozta.

A díjazottaknak szívből gratulálunk, jó egészséget és sok sikert kívánunk!

Olvasson tovább

Richter egészségváros program eredménye

2018. szeptember 08-án a Havashalom Parkban került megrendezésre a Richter Egészségváros rendezvény. Minden elfogultság nélkül mondhatom, hogy az utóbbi időszak legsikeresebb eseménye volt.
Igen sokan éltek a lehetőséggel, és kilátogattak a rendezvényre. A  reggeli egészség sétán  több mint 200 -an vettek részt.
A kerületiek lelkesedése napközben sem csökkent. A szűréseken  rendre sorok álltak, az előadások, tanácsadások sátrai pedig megteltek.
A helyiek aktivitásukkal nem csak a saját egészségükért, hanem a rendelőintézetükért is tettek. A Richter által felajánlott 2 millió Ft-os adomány így a nap végére több mint 4 millió Ft-ra (4 527 500 Ft) nőtt.
Köszönöm minden közreműködő kollégánknak az áldozatos munkáját. Nélkülük ez nem sikerülhetett volna. A befolyt összegből az Urológiai Osztály részére egy flexibilis cystoscopot fogunk vásárolni.
Aki kint volt  a rendezvényen az átélhette annak hangulatát. Jó volt ezt a lelkesedést és összefogást látni!

 

Dr Kiss Marianna
igazgató
Olvasson tovább