Dr. Orbán László Viktor Nyomtatás

 

Főorvos

Középiskolai tanulmányaimat a budapesti I. István gimnáziumban végeztem, itt érettségiztem.

1972-ben kitűnő eredménnyel. Az érettségi után sikeresen felvételiztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karára

1972 - 1978 között végeztem el az egyetemet, majd szereztem általános orvosi diplomát.

Egyetemi éveim alatt több tanulmányi versenyt nyertem meg, köztük a sebészetet, ill. több alkalommal voltam helyezett. TDK tevékenységet is folytattam.

Az egyetem elvégzése után az esztergomi Városi Kórház Sebészeti Osztályán kezdtem a pályámat. 6 évig dolgoztam itt, ahol úgy érzem kellő tudást és gyakorlatot szereztem az általános sebészetből és traumatológiából. Ezen éveim alatt sikeresen, jeles eredménnyel szakvizsgáztam sebészetből. Munkámért Igazgató Főorvosi Dicséretben részesültem.

1984-ben helyezkedtem el a Főv. Önkorm. Péterfy S. u-i Kórházában az Általános Sebészeti Osztályon. Azóta dolgozom a XVI. kerület Egészségügyi Szolgálata sebészeti osztályán is. Jelenleg részmunkaidőben dolgozom a XVI. ker. Rendelő Sebészetén és  a Bajcsy Kórház sebészeti osztályán.

1984-től további két sikeres szakvizsgát tettem, traumatológiából és klinikai onkológiából. Gyakorlatilag a kezdetek óta részt vettem a Péterfy Sándor utcai Kórház Onkológiai Bizottsága munkájában, ennek megfelelően immár több mint egy évtizede a tevékenységem döntően az onkológiai sebészetben érvényesül. Az évek folyamán számtalan hazai és nemzetközi kongresszuson vettem részt (külföldön is) részben előadóként is.

 
 

Előjegyzés


Álláslehetőségek

Kereső


Miklós Imre

dr. Orbán László

dr. Tóth Katalin

dr. Kollár Sándor

dr. Berezvai Sándor

dr. Papp Remig

dr. Oláh Tamás

dr. Balogh Attila


Támogatja a Joomla!. Designed by: Free Joomla Theme, zend optimizer. Valid XHTML and CSS.